Acum asculti:

Alandala cu Aiurel și Aiurica

HOT! Thalia a lansat „Latina”, un album-surpriză

Thalia a lansat  cel de-al 13-lea album din lunga sa cariera.
“Latina” este numele noului material discografic, care defineste o femeie puternica, hotarata, senzuala, exact asa cum este si Thalia.
Albumul include 13 piese si reprezinta o revenire in forta a  frumoasei artiste ce a cucerit o lume intreaga cu piese precum “Amor a la mexicana”, “Piel morena” sau “A quien le importa”.
Primul single extras de pe acest material, “Desde esa noche”, piesa realizata in colaborare cu Maluma, a inregistrat un succes fulminant inca de la lansarea sa avand peste 31 de milioane de vizualizari pe youtube.Al doilea single extras, “Vuelveme a querer”, a fost lansat pe data de 29 aprilie.”Latina” contine nu mai putin de 13 trackuri, inclusiv piese in colaborare cu Silvestre Dangond (”De ti ”), Omi &Jacob Forever (”Todo”), De la Ghetto (”Todavía te quiero”).

 

Tracklist

Desde esa noche (feat. Maluma)
La movidita
De ti (feat. Silvestre Dangond)
Vuélveme a querer
Todavía te quiero (feat. De La Ghetto)
Frutas (feat. Chiky Bom Bom “La Pantera”)
Pena negra
Tiki tiki ta (Uno momento)
Todo (feat. Omi & Jacob Forever) [Poso Se Thelo] Te encontraré
Poquita fe
Enemigos
Vivir junto a ti

Despre noi

Facebook

Contacteaza-ne

Bd. George Coşbuc, nr. 2 COSBUC Business Center etaj 10
Galati, GL 800378
RO
0236.460.382
Mobile: 0236.460.382
Fax: 0236.460.382
www.liderfm.ro

Gluma zilei

  • Un parlamentar român propune includerea in Codul Penal a conceptului de "regret efectiv", prin care persoanele care au comis evaziune fiscală sau spălare de bani ar putea scapa de răspundere penală.
    Nu, nu despre Liviu Dragnea este vorba. Vă reamintesc că acel concept se intitulează "regret efectiv", nu regret etern".