Acum asculti:

Alandala cu Aiurel și Aiurica

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
    • Media
  • dimensiunea fontului
Directia 5 LIVE la Galati Directia 5 LIVE la Galati Prin amabilitatea Petea Sound
in Concert

Spectacol Directia 5 la Galati

De Publicat Mai 02, 2016
În prima zi de Paști, care anul acesta a coincis cu 1 Mai, Pro FM Lider FM, cu susținerea Primăriei Galați, și-a bucurat încă o dată fanii, iubitorii de muzică bună din municipiu petrecând ore în șir pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor la evenimentul 1 MAI ȘI MUNCEȘTE. 
 
De la cei mai mici până la cei mai experimentați posesori de drept de vot, gălățenii s-au distrat la spectacolul de teatru de păpuși ”Mărioara și Vasilache”, apoi au aplaudat programul solistic realizat de copiii de la Crissmusic Canto School Galați. Au urmat un program folcloric cu Mandola Munteanu și Liliana Vintilă, precum și ansamblul folcloric ”Doinița Covurluiului” și Fantastic Art – street dance cu 30 de dansatori.

Seara a continuat cu un recital de excepție al Cristinei Vasopol, finalistă la Vocea României, și cu 30 de minute de teatru de magie cu Andrei Teașcă, pentru ca main-eventul serii de 1 Mai să bucure mii de gălățeni: concert de excepție DIRECȚIA 5. A fost o seară minunată. Pro FM Lider FM vă mulțumește!.

Direcția 5 este o trupă din România care a luat ființă în anul 1991. Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor sunt: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental, rar club-house (de ex. melodia "Unde ești").

Trupa a fost formată în 1991 de Marian Ionescu (chitară bass, pian, compozitor), Dragoș Bădoi (voce), Cătălin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Răzvan Mirică (chitară, voce), Vlaicu Giurgea (chitară).

Citit 69164 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2016 06:01

Media

Mai multe din această categorie: Următor Justo class odio

Despre noi

Facebook

Contacteaza-ne

Bd. George Coşbuc, nr. 2 COSBUC Business Center etaj 10
Galati, GL 800378
RO
0236.460.382
Mobile: 0236.460.382
Fax: 0236.460.382
www.liderfm.ro

Gluma zilei

  • Un parlamentar român propune includerea in Codul Penal a conceptului de "regret efectiv", prin care persoanele care au comis evaziune fiscală sau spălare de bani ar putea scapa de răspundere penală.
    Nu, nu despre Liviu Dragnea este vorba. Vă reamintesc că acel concept se intitulează "regret efectiv", nu regret etern".