Acum asculti:

Alandala cu Aiurel și Aiurica

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • dimensiunea fontului

Va fi "reparată" Faleza

De Publicat Martie 01, 2017

Au început lucrările de remediere a accidentului de sol de la Faleză. Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a anunțat că întreaga operațiune va dura cel puțin 210 zile. Pentru început, perimetrul din jurul gropii de pe Faleză a fost împrejmuit și a început expertiza tehnică, estimată să dureze circa o săptămână. După finalizarea expertizei, care va da soluția de remediere a accidentului de sol, se va trece la proiectarea lucrărilor, estimată să dureze aproximativ 90 de zile. Dacă lucrurile decurg normal, la sfârșitul lunii mai ar trebui să fie gata și proiectul tehnic, astfel încât să poată începe efectiv lucrările de stabilizare a solului și de îndepărtare a efectelor alunecărilor de teren care afectează atât faleza superioară, cât și faleza inferioară, în zona ”Elice”. Conform estimărilor municipalității, lucrările sunt programate să dureze cel puțin 120 de zile și vor costa circa 4 milioane de lei. la final gropile vor fi acoperite, malul va fi consolidat și, în funcție de decizia experților, traficul auto pe bulevardul Marii Uniri la Elcie va fi reluat.

Citit 719 ori

Despre noi

Facebook

Contacteaza-ne

Bd. George Coşbuc, nr. 2 COSBUC Business Center etaj 10
Galati, GL 800378
RO
0236.460.382
Mobile: 0236.460.382
Fax: 0236.460.382
www.liderfm.ro

Gluma zilei

  • Un parlamentar român propune includerea in Codul Penal a conceptului de "regret efectiv", prin care persoanele care au comis evaziune fiscală sau spălare de bani ar putea scapa de răspundere penală.
    Nu, nu despre Liviu Dragnea este vorba. Vă reamintesc că acel concept se intitulează "regret efectiv", nu regret etern".