Acum asculti:

Alandala cu Aiurel și Aiurica

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • dimensiunea fontului

BRĂILA | A început asfaltarea

De Publicat Martie 01, 2017

În orașul Brăila a început marea asfaltare. Startul campaniei s-a dat dimineață: utilajele firmei care a câștigat licitația organizată de municipalitate au ieșit pe străzi pentru a astupa gropile din oraș. În prima etapă a operațiunii, sunt plombate străzile principale și cele pe care circulă mijloacele de transport în comun, spun reprezentanții Primăriei. De asemenea, au prioritate drumul spre punctul de trecere bac și șoseaua de centură în dreptul Grădinii Zoologice. Primăria anunță că operațiunea de plombare a străzilor din oraș costă 3 milioane de lei și va ține 9 luni. Să mai spunem că anul acesta Primăria Brăila va cumpăra mai multe utilaje pentru reparațiile stradale astfel încât în viitor municipalitatea nu va mai fi nevoită să organizeze licitații și să apeleze la firme private.

Citit 720 ori

Despre noi

Facebook

Contacteaza-ne

Bd. George Coşbuc, nr. 2 COSBUC Business Center etaj 10
Galati, GL 800378
RO
0236.460.382
Mobile: 0236.460.382
Fax: 0236.460.382
www.liderfm.ro

Gluma zilei

  • Un parlamentar român propune includerea in Codul Penal a conceptului de "regret efectiv", prin care persoanele care au comis evaziune fiscală sau spălare de bani ar putea scapa de răspundere penală.
    Nu, nu despre Liviu Dragnea este vorba. Vă reamintesc că acel concept se intitulează "regret efectiv", nu regret etern".